INFORMASJON

Årsmøtet

Siste nytt

Halvårsmarjen 2016

Ble avholdt 16/4-16, og festkomiteen bestod av: Ben-Willy, Svein Erik og Kai             


Dørjemarsjen 2014

Det ble besluttet på årsmøtet at halvårsmarsjen avholdes
Lørdag 29.03.2014
Dørjemarsjen 2014  avholdes
Lørdag 06.09.2014

Til Halvårskomite ble valgt Arne, Bjørnar og Lars


Dørjemarsjen 2011

Årsmøtet valgte Øystein som referent, Jan Gunnar som formann, Jens sekretær, Per Øivind kasserer. Komite for neste års halvårsmarsj ble Arne, Aslak og Øystein H. 2012 års marsj vil finne sted første lørdag i September. Olav og Øystein G faller ut som følge av tre års fravær. Svein får ikke godkjent årets marsj etter brutt "løp".Dørjemarsjen  2010


Litt informasjon fra årsmøtet og marsjen.

Det ble besluttet at fremtidige marsjer skal holdes første lørdag i September. Halvårsfesten holdes andre lørdag i marsj. Til festkomite 2011 ble valgt: Kai, Svein E.D. og Ben Willy. Det ble fremmet ønske om at vi kun kjøper inn 0,33l bokser heretter, noe som vil bli prioritert.
Årets marsj, den 31., gikk i et praktfullt høstvær. Elleve mann fullførte, mens en måtte bryte underveis. Årets quiz ble vunnet av Svein R. Han traff ganske nøyaktig på alderen til Mjørud gård (ca år 1200) og en avstandsbedømming fra Tangen til Kåen. Vi hadde uventet følge av en liten hund fra Stemme til Kåen, men klarte med telefon å spore opp eier og hunden ble overlevert ved Kåen. Stille lengde ble vunnet av Bjørnar. Marsjens lengde ble målt til 16,1 km av Finn som hadde med GPS. Noe som Svein E.D. nesten tippet korrekt.

DØRJEMARSJEN 2010 BLIR AVHOLDT:


LØRDAG 4. SEPTEMBER 2010


Ingen store forandringer fra tidligere år, så som vanlig blir det oppmøte i Alleèn 17, kl 0800 presis, videre derfra i biler til Jørla.

Vi gjør i år som i fjor å innbetaler kr 500,- ved oppmøte for å dekke utgifter til drikkevarer, mat etc. Evt. overskudd blir satt inn på konto til halvårsmarsjer o.l.

Vi vil i år prøve å få bestilt en drosjebuss som kan hente oss i samlet flokk ved Honningen når vi er fremme, slik at ikke alle bestiller hver sin bil. Dette er også inkludert i prisen. Informasjon om dette får vi ved oppmøte.

Videre håper vi på strålende vær og mindre vannstand enn på fjorårets marsj. Værmeldingen får vi bare følge med på, men det blir i utgangspunktet marsj uansett vær.

Gammelt nytt

På 2009 årsmøte ble det vedtatt at neste års halvårsmarsj vil bli arrangert av Magne Graarud, Magne Sletner og Jens Kultorp! Og at Ben-Willy Hågensen er tatt opp som ny aspirant.


Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

08.04 | 16:08

Fine bilder og en fin tur og alle kom hjem ser det ut til.Moro og følge med.

...
03.09 | 19:55

Fin gjeng med humor og pågangsmot hvert år. Artig og følge med på denne siden år etter år.

...
24.07 | 12:38

Trevligt med fotbolls intresse!
Transistor radio is the shit!
/Casinin Larsson http://www.casinos-online.se/free-slots

...
13.03 | 13:45

Takk for en super halvårsmarsj!

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE